+ 7

Bruggen Bouwen

Bereik je met jullie brug veilig de overkant of wordt het een nat pak? In deze teambuilding activiteit bouw je met jullie team een heuse eigen brug. Zonder bouwtekening! Of de brug het houdt, hangt af van jullie samenwerking. Weten jullie door goed overleg en teamwork op ingenieuze wijze een stevige brug te maken of wiebel je uiteindelijk de sloot over? Een leuke middag gegarandeerd.


Bruggen Bouwen = bouwen aan je team

Brug bouwen is een leuke, verrassende en inspirerende teambuilding activiteit. Het gezamenlijk bouwen aan een brug is vooral het samen bouwen aan je team. Alleen door op de juiste manier te communiceren en samen te werken kan het gewenste doel worden behaald. Het teambuilding programma bruggen bouwen is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en helpt teams om een stuk bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren op een leuke en ontspannen manier.

Een bijzondere teamactiviteit

Het programma Brug Bouwen wordt altijd als een bijzondere teamactiviteit ervaren. Het programma is echt, eerlijk en oprecht en geeft de deelnemers inzicht in persoonlijke effectiviteit. Er wordt gewerkt met duurzame materialen in een ontspannen setting. Tijdens het bouwen van de brug krijgen de deelnemers feedback van professionele trainers, op een positieve, opbouwende wijze.

Opdracht en doelstelling

De opdracht is voor iedereen gelijk en lijkt heel eenvoudig: bouw met elkaar een brug waar iedereen overheen kan lopen. Voorafgaand worden de doelstellingen geïnventariseerd, de wijze waarop de brug moet worden gebouwd, is afhankelijk van de gewenste doelstellingen. Thema’s die aan deze activiteit kunnen worden gekoppeld zijn samenwerking, communicatie, creativiteit, teamontwikkeling, leiderschap, be­sluitvorming en kennismaking. Door beweging mensen stil te zetten en naar zichzelf te laten kijken is onze uitdaging. Het bouwen van bruggen wordt ingezet als middel om ervaringsgericht te leren, waarbij reflectiemomenten gebruikt worden om de deelnemers inzicht te geven in hun eigen rol in het interactieproces met anderen.

Hoe gaat het brug bouwen in zijn werk?

Afhankelijk van de gewenste doelstelling wordt de groep in twee of meerdere teams verdeeld. De teams werken samen aan één brug, gebouwd van duurzame materialen. Overleggen mag, maar let op: beide teams mogen alleen aan hun kant van het “water” blijven. Wat gebeurt er als twee teams een compleet ander idee hebben over het bouwen van de brug? En hoe wordt de brug zo gebouwd dat het mogelijk is om op een veilige manier de oversteek te maken, voor beide teams? Het lijkt makkelijker dan het is… Het doel is om alle deelnemers één voor één over de brug te laten lopen. Als dit lukt heb je samen met je team een prestatie geleverd om trots op te zijn!

Professionele instructeurs

Het programma Brug Bouwen daagt je uit om samen met je team spelenderwijs te leren. De activiteit wordt begeleid door professionele instructeurs die tijdens het programma de deelnemers van feedback voorzien. Veiligheid staat voorop: er wordt alleen over de brug gelopen wanneer de constructies stevig genoeg zijn. Het programma duurt ongeveer twee uur en kan naar wens uitgebreid worden.

Waar kan het programma Brug Bouwen plaatsvinden?

Het programma Brug Bouwen kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd. Het leukste is wanneer er bijvoorbeeld een sloot, greppel of riviertje aanwezig is, de brug kan dan over echt water gemaakt worden. Wanneer er geen water voorhanden is, zullen we zelf "kunstmatig" water creëren. Wij adviseren graag en gratis over de mooiste locatie voor het Brug Bouwen bij jullie in de buurt.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Goed om te weten: de activiteit "Brug Bouwen" valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Boek het programma Brug Bouwen

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit! 

Foto´s van Bruggen bouwen

Ligging van Bruggen bouwen

De faciliteiten van Bruggen bouwen

In de omgeving van Bruggen bouwen

Reviews van Bruggen bouwen

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Bruggen bouwen? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
5

Door: Theo de Bruin

Leuke activiteit waarbij de nadruk ligt op samenwerking. Perfect voor ons team!
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Bruggen bouwen

Bruggen Bouwen Bereik je met jullie brug veilig de overkant of wordt het een nat pak? In deze teambuilding activiteit bouw je met jullie team een heuse eigen br..

Toon deze activiteit