+ 7

Expeditie Robinson

Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson Team Survival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zat. Vandaag gaat het er om welk team het beste weet te overleven in de natuur. Tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit bepalen uiteindelijk de winnaar. Een super origineel spel voor jullie teamuitje of bedrijfsuitje. Ervaar ook waarom dit teambuilding programma zo'n hit is.

Stel je voor....

Je bent aangespoeld op een onbewoond eiland. Er is geen luxe, geen bereik en geen beschaving. Samen met je team moet je zien te overleven. Dat betekent: vuur maken zonder hulpmiddelen, een brug bouwen om de kloof te kunnen oversteken en met pijl en boog je avondeten veroveren. Alsof dit nog niet moeilijk genoeg is, heb je ook te maken met het andere kamp. Ook zij willen overleven op het eiland en zullen hun uiterste best doen om jullie te verslaan tijdens de opdrachten. Hou je gedachten er dus bij en wees niet bang om je grenzen te verleggen. Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek kan deze spannende Expeditie Robinson Team Survival gewonnen worden!

Het programma

Bij Expeditie Robinson Team Survival worden vooraf twee of meer teams gevormd die ieder hun eigen kamp vormen. Wanneer de vlaggen hangen en de bandana's om de hoofden zitten, kan de strijd losbarsten. Voor ieder onderdeel is er een stemming. De kampleden geven individueel aan op welke plaats ze het betreffende onderdeel denken te eindigen. Bij een juiste inschatting levert dat steeds extra punten op. Het team dat de beste inschatting maakt krijgt extra immuniteitspunten.

De opdrachten

In een spannende competitie-vorm komen de volgende onderdelen aan bod:

Vuur maken: Hou je hoofd erbij en maak als eerste het hoogste vuur
Sprinkhanen en meelwormen: De ultieme eetproef! Geroosterd boven het vuur smaken ze nog beter
Touwtrekken: Een direct duel tussen de teams waarbij de fysieke krachten gemeten worden.
Evenwichtspel: Welk team is het beste in evenwicht en kan het langst op de balk staan?
Knopen los Quiz: Na elk goed antwoord mag een knoop los en komt de paal vrij
Oversteek: Met behulp van planken en boomstammen kan de oversteek gemaakt worden
Boogschieten: Wie zorgt er voor het avondeten en weet het target als eerste te raken?
Het programma is zo samengesteld dat ieder kamp de mogelijkheid heeft om te winnen. De opdrachten bestaan uit inzichtproeven, krachtproeven en uiteraard de eetproef. Bundel alle krachten binnen je team en win samen die felbegeerde eerste plaats!

Waar kan het programma Expeditie Robinson plaatsvinden?

Het programma Expeditie Robinson kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie(s) voor dit programma. De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De activiteit Expeditie Robinson valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit! 

Foto´s van Expeditie Robinson

Ligging van Expeditie Robinson

De faciliteiten van Expeditie Robinson

In de omgeving van Expeditie Robinson

Reviews van Expeditie Robinson

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Expeditie Robinson? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson Team Survival vergeet je dat je übe..

Toon deze activiteit