+ 5

Haka Workshop

Haka is misschien wel de stoerste dans ter wereld. Denk maar aan het rugbyteam uit Nieuw-Zeeland die voor elke wedstrijd een haka uitvoert. Tijdens deze teambuilding workshop ervaar je hoe krachtig deze ceremoniële dans van de Maori is. Door jullie aanwezige krachten te bundelen, komt er een ongekende energie vrij die je óók kunt gebruiken om jullie bedrijfsdoelen te behalen.

Betekenis van Haka

De letterlijke vertaling van haka is dans. De bijzondere dans wordt met name beoefend door de Maori die in Nieuw-Zeeland wonen. De haka is niet alleen een uiting van fysieke kracht, het is ook een uiting van innerlijke kracht. Met je stem en je lichaam vorm je een krachtige uiting. Je kunt zowel individueel als met een groep een duidelijke uiting neerzetten.

Haka in verschillende vormen

Je kunt de Haka in verschillende vormen uitvoeren. Je hebt meer traditionele Haka, maar er worden hedendaags ook veel nieuwe vormen van Haka ontwikkeld. De meest bekende Haka is waarschijnlijk die van het rugbyteam van Nieuw-Zeeland, die de All-Blacks worden genoemd. Zij stralen dapperheid en kracht uit met hun Haka, welke als middel dienen om de tegenstander af te schrikken en te intimideren.

Wie wil jij intimideren?

BuitenEvents biedt deze krachtige en intense Haka aan voor de zakelijke markt. Deze Haka is gemakkelijk aan te leren en draait vooral om de gezamenlijke energie die jullie met de groep op weten te wekken. De kern van deze Haka is om een sterk en efficiënt team te tonen. Gaan jullie elkaar intimideren of gaan jullie als groep proberen externe partijen te intimideren?

Input voor de Haka

Wat zijn jullie voor bedrijf, wat willen jullie als bedrijf uitstralen en wat zijn jullie doelen voor de komende periode? De antwoorden op deze vragen zijn thema’s die in de Haka verwerkt zouden kunnen worden. Persoonlijke teksten en bijpassende bewegingen maken jullie Haka uniek. Bedrijfsdoelen worden daarmee op een bijzondere wijze weergeven.

Waar kan de Haka workshop plaatsvinden?

De Haka workshop kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie(s) voor dit programma. De workshop duurt ongeveer 1 uur.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De Haka workshop valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit!

Foto´s van Haka workshop

Ligging van Haka workshop

De faciliteiten van Haka workshop

In de omgeving van Haka workshop

Reviews van Haka workshop

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Haka workshop? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Haka workshop

Haka Workshop Haka is misschien wel de stoerste dans ter wereld. Denk maar aan het rugbyteam uit Nieuw-Zeeland die voor elke wedstrijd een haka uitvoert. Tijden..

Toon deze activiteit