+ 7

Katapult bouwen

Katapult bouwen is competitie, bouwen en spanning in één. Teambuilding ten top dus. Elk team krijgt een bouwpakket bestaande uit hout en touw. Wie het eerst zijn katapult af heeft, kan het andere team gaan beschieten. Teamwork, samenwerken en goed communiceren zijn daarbij essentieel. Wie werkt het beste samen en kan het andere team gaan bekogelen?

Levensgrote katapult

Alvorens jullie beginnen met het bouwen van jullie levensgrote katapult, krijgen jullie eerst uitleg over de opdracht. Hierbij is de veiligheidsinstructie het belangrijkste component. Ook krijg je enkele tips hoe je de katapult het best kunt bouwen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, wordt de groep vervolgens in twee of meerdere groepen ingedeeld.

Teamwork

Samen met je team bepaal je de strategie voor een solide bouwwerk. Hier en daar zal de instructeur sturende aanwijzingen geven, maar de basis van de katapult wordt toch echt door jou en je team gevormd. De katapult wordt gebouwd van grote houten palen die aan elkaar worden gebonden met touw. De basis van deze tembuilding opdracht wordt gevormd door een goede communicatie en samenwerking. Bevind jij je in het team met de beste communicatie- en samenwerkingsvaardigheden? Dan heb jij geluk, want het team dat de katapult als eerst klaar heeft, mag het andere team beschieten.

Professionele begeleiding

Samen met je team bouw je niet alleen aan een katapult, je bouwt ook aan de teamgeest. Thema’s als communicatie, leiderschap, besluitvorming en samenwerking zijn terug te vinden in het programma. Het katapult bouwen wordt begeleid door een professionele instructeur, die de deelnemers van een terugkoppeling al voorzien.

Waar kan het programma katapult bouwen plaatsvinden?

Het programma bamboe bouwen kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie(s) voor dit programma. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De activiteit Katapult bouwen valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit!

Foto´s van Katapult bouwen

Ligging van Katapult bouwen

De faciliteiten van Katapult bouwen

In de omgeving van Katapult bouwen

Reviews van Katapult bouwen

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Katapult bouwen? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Katapult bouwen

Katapult bouwen Katapult bouwen is competitie, bouwen en spanning in één. Teambuilding ten top dus. Elk team krijgt een bouwpakket bestaande uit h..

Toon deze activiteit