+ 6

Schapen drijven

Schapen drijven is lastiger dan je denkt. Tijdens deze enerverende teambuilding activiteit komt het aan op teamwork. Zijn jullie in staat de schapen de juiste kant op te drijven? Dat kan alleen als je écht samenwerkt. Schapen drijven is dé teambuilding activiteit om te leren hoe je als team beter kunt functioneren.

Border Collies aan het werk

Voordat jullie zelf de schapen mogen drijven, zal jullie dit eerst voorgedaan worden door de Border Collies. Zij zijn de specialisten van het schapen drijven en zullen jullie laten zien hoe je het doet. Je wordt direct vanaf het begin betrokken bij het schapen drijven door de twee professionele instructeurs: wat zie je dat er gebeurd? En hoe komt het dat de hond de schapen zo goed onder controle heeft? Je leert hoe je commando’s aan de honden geeft en hoe zij en de schapen op deze opdrachten reageren. Je leert niet alleen de commando’s, de demonstratie zal namelijk voorzien worden van deskundig commentaar en er zal wat verteld worden over de trainingswijze.

Zelf de kudde leiden

Na deze fascinerende demonstratie is het de beurt aan jou en je team om de schapen te leiden. Dit doen jullie natuurlijk niet ongeïnformeerd: de trainers zullen jullie namelijk eerst nog even de basis van het vak bijbrengen. Je zal leren dat een samenwerking met de hond hierin een belangrijke schakel vormt. Het is de bedoeling dat jullie als team de schapen langs een parcours leiden, met of zonder hulp van de honden. Het klinkt heel makkelijk: je loodst de schapen zo langs het parcours, precies in de richting waar jij ze hebben wilt. Dit blijkt in praktijk echter makkelijker gezegd dan gedaan. Alleen door middel van goede communicatie en de juiste teamspirit, zullen de schapen daadwerkelijk doen wat je van ze verwacht.

De grote finale

Het schapen drijven eindigt in een spannend spel, waarin jullie tegen elkaar zullen strijden. De verdere details van deze grote finale blijft geheim, totdat jullie toe zijn aan dit spel. Eén ding kunnen we wel verklappen: het gaat een memorabele afsluiting worden van een unieke teambuilding activiteit!

Schapendrijvers met hun schapen en hondenroedel

De activiteit schapen drijven wordt uitgevoerd door professionele trainers en hun dieren. Het teambuilding programma duurt 1,5 tot 2 uur. De activiteit kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie(s) voor dit programma.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De activiteit schapen drijven valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit!

Foto´s van Schapen drijven

Ligging van Schapen drijven

De faciliteiten van Schapen drijven

In de omgeving van Schapen drijven

Reviews van Schapen drijven

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Schapen drijven? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Samenwerken en communicatie

Heerlijk buiten

Humor en diepgang

Mogelijk op iedere locatie

Aansluiten op thema mogelijk

Laatst bekeken

Schapen drijven

Schapen drijven Schapen drijven is lastiger dan je denkt. Tijdens deze enerverende teambuilding activiteit komt het aan op teamwork. Zijn jullie in staat de sch..

Toon deze activiteit