+ 5

Schermen

Schermen is dé sport van moderne ridders (m/v). En een hele leuke teambuilding activiteit. Het draait allemaal om een goed evenwicht tussen inzicht, techniek en snelheid. Pak de floret, sabel of degen en ontdek in een duel met je collega of je een verdediger of een aanvaller bent. In deze dynamische workshop leer je de grondbeginselen van het schermen en komen op een sportieve manier thema's als respect en omgaan met weerstand aan bod.

Unieke teambuilding activiteit

Schermen is een unieke ervaring. In deze teambuilding activiteit word je meegenomen in de wereld van het schermen: je maakt kennis met alle facetten van deze olympische sport. Je wordt begeleid door een ervaren professionele trainer. De trainer zal zowel aandacht hebben voor individuele observaties als mede observatie van het gehele team.

Fysieke en mentale training

Allereest maak je kennis met de verschillende wapens waarmee je zal gaan werken. Er zijn er drie: de Sabel, Floret en Degen. Vervolgens is het tijd om je uitrusting aan te trekken en aan de slag te gaan met één van de drie wapens. Vergeet niet je masker op te doen, het belangrijkste gedeelte van je uitrusting! Wanneer iedereen gemaskerd is, is het tijd om de degens te kruisen. Allereerst zullen de beginselen van het schermen aan je uitgelegd worden. Dit zal gepaard gaan met enige hilariteit. De duels die daarna gaan plaatsvinden zijn echter van serieuze aard en worden zowel in teamverband als individueel uitgevoerd. De workshop zal afgesloten worden met een grote finale!

Teambuilding thema’s

Het masker dient bij het schermen als veiligheid. We hopen echter dat andere maskers af zullen vallen en dat jullie als team sterker worden door middel van deze workshop. Er zijn verschillende thema’s die aan deze workshop gelinkt kunnen worden. Hierbij kun je denken aan thema’s als: het omgaan met druk, persoonlijke effectiviteit, respect, weerstand, leiding geven of geleid worden en natuurlijk het stuk teambuilding.

Schermen met professionele begeleiding

Deze activiteit wordt uitgevoerd onder begeleiding van professionele trainers. Het teambuilding programma duurt 1,5 tot 2 uur en kan uitgevoerd worden op elke gewenste locatie. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie(s) voor de activiteit schermen.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Deze activiteit valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit!

Foto´s van Schermen

Ligging van Schermen

De faciliteiten van Schermen

In de omgeving van Schermen

Reviews van Schermen

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Schermen? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Schermen

Schermen Schermen is dé sport van moderne ridders (m/v). En een hele leuke teambuilding activiteit. Het draait allemaal om een goed evenwicht tussen inzi..

Toon deze activiteit