Groepsactiviteiten Amersfoort

Wil je groepsactiviteiten in Amersfoort organiseren?
Dan ben je bij ons precies op het juiste adres.
Wij bieden de meest inspirerende activiteiten aan voor groepen.
Altijd op locatie, dus óók in Amersfoort!

Groepsactiviteiten in combinatie met vergaderen

De ideale ligging tussen de A1 en de A28 maakt Amersfoort een ideale vergaderstad. Kleiner dan Utrecht, maar nét zo centraal gelegen, maakt Amersfoort aantrekkelijk en geliefd. Vergaderingen kunnen hier ook gemakkelijk gecombineerd worden met een groepsactiviteit. Hieronder vind je een aantal inspirerende vergaderlocaties met de mogelijkheid voor groepsactiviteiten in Amersfoort.

De kracht van een groepsactiviteit

Groepsactiviteiten zijn natuurlijk vooral leuk, maar het is mooi meegenomen dat de deelnemers ondertussen een flink aantal vaardigheden trainen, die op de werkvloer onmisbaar zijn. Hieronder noemen we de meest belangrijke:

 1. Inzicht krijgen in elkaars kwaliteiten en valkuilen
 2. Open en respectvol communiceren
 3. Samenwerken, initiatief nemen en assertiviteit
 4. Luisteren, pro-activiteit en flexibiliteit
 5. Even effectief voor groepen als op individueel niveau

Meer weten over groepsactiviteiten voor zakelijke groepen? Neem dan een kijkje op de activiteiten-pagina. Deze activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie in Amersfoort worden verzorgd.

Groepsactiviteiten in Amersfoort

Amersfoort is een leuke stad en verrassender dan je misschien denkt. De veelzijdige stad heeft niet alleen prima faciliteiten voor het uitgaansleven, maar je kunt er ook goed vergaderen, brainstormen of een event organiseren. En groepsactiviteiten organiseren natuurlijk! Maar waarom zou je voor Amersfoort kiezen?

 • Het centrum is hartstikke gezellig en sfeervol
 • Er zijn veel inspirerende vergaderruimtes
 • Rondom Amersfoort liggen veel natuurgebieden
 • De snelweg is altijd dichtbij
 • De stad leent zich prima voor teambuilding
 • Je kunt er leuke activiteiten bij boeken

Groepsactiviteiten met dieren in Amersfoort

Dieren zijn altijd zichzelf en oordelen niet en daardoor uitermate geschikt om jouw gedrag te spiegelen. Door de reactie van het dier op jouw instructies wordt snel duidelijk wat je uitstraalt of hoe je communiceert. Is dit eenmaal helder dan kan je er direct mee aan de slag. Groepsactiviteiten met dieren kunnen op locatie worden uitgevoerd, dus óók in Amersfoort. Voor schapen en bokken is een locatie met een behoorlijk grasveld natuurlijk wel een vereiste.

Teamwork: groepsactiviteiten op locatie

Een andere manier om aan je team te werken is door samen iets te bouwen of de strijd met andere teams aan te gaan. Ben je altijd haantje-de-voorste? Wat gebeurt er als je eens een stapje terug doet? Deze inzichten kunnen heel verhelderend werken en je kunt er direct mee aan de slag op de werkvloer. Daarnaast mag je de kracht van plezier en lol maken met elkaar ook niet onderschatten. Teambuilding en groepsactiviteiten kunnen ook in Amersfoort uitgevoerd worden, mits de locatie daar de ruimte voor heeft uiteraard.

Welke inspirerende groepsactiviteiten kies jij in Amersfoort?

Amersfoort biedt natuurlijk zelf ook verschillende mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Soms alleen voor teambuilding, anderen alleen voor fun. Wil je echt kwaliteit, kies dan voor de activiteiten van BuitenEvents. Zij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van teambuilding activiteiten en werken alleen met professionals. De programma's zijn allemaal speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Een greep uit hun aanbod vind je hieronder:

Benieuwd geworden wat BuitenEvents nog meer te bieden heeft? Neem een kijkje op de activiteiten-pagina, bekijk de foto's en lees de reviews.