Groepsactiviteiten Amsterdam

Op zoek naar groepsactiviteiten in Amsterdam?
Wij bieden de meest spectaculaire activiteiten voor elke groep aan en altijd het beste van twee werelden: je hebt een leuke dag met je team én je ziet direct resultaat op de werkvloer.

Amsterdam als decor voor jouw groepsactiviteit

Amsterdam is de stad van de onbegrensde mogelijkheden, óók op het gebied van groepsactiviteiten. Outdoor, indoor, in het Amsterdamse bos, midden in de stad, je zegt het maar. Altijd inspirerend en uniek. Onze activiteiten kunnen op bijna elke locatie worden uitgevoerd. We hebben de meest inspirerende locaties in en om Amsterdam hieronder voor jou geselecteerd.

Een groepsactiviteit in de hoofdstad

De hele dag binnen vergaderen is minder effectief. Ga lekker naar buiten, want ook daar kan je functioneel bezig zijn. Laat je verrassen door het positieve effect van een groepsactiviteit. Ook in Amsterdam zijn genoeg locaties te vinden waar zo'n programma kan plaatsvinden, ook middenin de stad. Een absolute aanrader als je elkaar op een andere manier wilt leren kennen én er direct resultaat op de werkvloer gewenst is.

Hip Amsterdam

Amsterdam is een bijzondere stad en niet alleen vanwege de fraaie grachtenpanden, de Albert Cuyp en het IJ. Amsterdam loopt altijd op de zaken vooruit. Niet voor niets vind je de meest hippe en trendy vergaderlocaties in onze hoofdstad. De stad telt meer dan 150 verschillende nationaliteiten. Onze groepsactiviteiten zijn al net zo divers als Amsterdam zelf. Er is altijd voor elk wat wils!

Activiteiten voor groepen in Amsterdam

Je wilt het liefst meteen een activiteit voor jouw team boeken in Amsterdam. De volgende activiteiten kun je zonder problemen uitvoeren in de stad:

Groepsactiviteit van hoogwaardige kwaliteit, ook in Amsterdam

De teambuilding activiteiten van BuitenEvents staan hoog aangeschreven. Boek je bij ons een groepsactiviteit in Amsterdam of omgeving, dan ben je verzekerd van kwaliteit én resultaat.

✔ Vernieuwend en professioneel

✔ 100% aftrekbaar

✔ Unieke combinatie van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties

✔ Ervaringsgericht leren met bewezen, blijvend resultaat

✔ Als hoogste beoordeeld

✔ Ook geschikt voor grote groepen

✔ Gratis locatie advies (grootste bestand unieke en bijzondere locaties)

✔ Gratis telefonische intake