Groepsactiviteiten Nijmegen

Wil je groepsactiviteiten in Nijmegen organiseren?
Er zijn oneindig veel mogelijkheden.
Wij bieden de leukste activiteiten voor groepen aan.
Het maakt niet uit of je de activiteit met jouw team in de stad, in de natuur of aan het water wilt uitvoeren.
Deze groepsactiviteiten zijn allemaal mogelijk in Nijmegen.

Activiteiten voor groepen en zakelijke teams

De prachtige omgeving van Nijmegen is ideaal voor groepsactiviteiten. Er zijn bossen, heuvels, vennen en natuurlijk de Waal. Ook in de stad zelf kunnen allerlei activiteiten gedaan worden. Maar het begint allemaal met een geschikte locatie. Hier vind je de meest inspirerende locaties voor groepsactiviteiten in Nijmegen en omgeving. Natuurlijk kunnen daar ook teambuilding activiteiten plaatsvinden. Hieronder hebben we de mooiste locaties van Nijmegen en omgeving alvast voor je geselecteerd.

Actief vergaderen in Nijmegen

Met je team de vierdaagse van Nijmegen lopen is misschien wat te hoog gegrepen, maar de stad heeft ontelbaar veel alternatieven. Nijmegen staat bekend als de oudste stad van Nederland. Dat zie je nog steeds terug in het centrum van de stad. Beleef de geschiedenis opnieuw tijdens een GPS-wandeling, bezoek een van de vele musea, monumenten, natuurparken en parken. En niet te vergeten: Nijmegen is een studentenstad. Dat brengt sowieso veel gezelligheid met zich mee. Zoek je echte teambuilding activiteiten, waarbij plezier centraal staat, maar ook direct resultaat op de werkvloer zichtbaar is, lees dan nog even verder!

Groepsactiviteiten van BuitenEvents: fun en effectief!

BuitenEvents heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van groepsactiviteiten met als doel plezier én resultaat op de werkvloer. Een greep uit het inspirerende aanbod:

Op de activiteiten-pagina vind je nog meer unieke activiteiten, maar ook foto's en reviews. Neem een kijkje en laat je verrassen.

Een groepsactiviteit werkt!

Wil je gericht met je team aan de slag met de communicatie of kan de teamspirit wel een boost gebruiken? Tijdens een teambuilding activiteit worden op een leuke en speelse manier serieuze thema's aangepakt. Hieronder noemen we de belangrijkste vaardigheden die getraind worden met een groepsactiviteit:

  1. Inzicht krijgen in elkaars kwaliteiten en valkuilen
  2. Open en respectvol communiceren
  3. Samenwerken, initiatief nemen en assertiviteit
  4. Luisteren, pro-activiteit en flexibiliteit
  5. Even effectief voor groepen als op individueel niveau