Teambuilding activiteiten in de winter

Teamactiviteiten die zowel binnen als buiten verzorgd kunnen worden, perfect voor in de wintermaanden!

Teambuilding in de winter

Teambuilding in de winter biedt een fantastische kans om de banden binnen je team te versterken met zowel binnen- als buitenactiviteiten. Op deze pagina vind je activiteiten die zowel binnen als buiten verzorgd kunnen worden. Dit maakt dat je op de dag zelf nog kunt beslissen of jullie naar buiten willen of liever binnen willen blijven. Perfect voor de wisselvallige wintermaanden!

18 Teamactiviteiten voor de wintermaanden

Onderstaande activiteiten kunnen zowel binnen als buiten worden verzorgd, perfect voor in de winter.

1. Kettingreactie

Bouw een enorme kettingreactie die jullie met behulp van wind- en waterenergie in beweging zetten. Verdien extra onderdelen door interessante vragen en thema's over duurzaamheid te beantwoorden. Een duurzaam teamevent met extra inhoud!

2. Foto workshop Het Perfecte Plaatje

Deze interactieve foto-workshop leert jullie hoe je de mooiste foto's kunt maken met je eigen smartphone. De workshop is afgestemd op zakelijke teams, samen met je collega's werk je aan creatieve foto-opdrachten. Wie maakt het perfecte plaatje en wordt de winnaar van deze workshop?

Het perfecte Kerstplaatje: unieke teambuilding activiteit in de winter!

3. Windmolen Bouwen

In deze bijzondere, ‘groene’ en spannende uitdaging bouw je in teamverband aan een windmolen. Twee t/m vijf teams gaan met reuze constructiematerialen aan de slag volgens bouwtekening. De wieken worden echter gecreëerd naar eigen ontwerp. De finale gaat over op ‘orkaan kracht’. Welk team wekt de meeste energie op?

4. Escape Game

De Escape Game is dè teambuildingactiviteit wanneer jij en je collega's houden van puzzelen en competitie. De Escape Game is een mini Escape Room, waarbij je in teams tegen elkaar speelt. Door het oplossen van puzzels en opdrachten, kom je steeds dichter bij de ontknoping van dit spannende spel.

5. Workshop Schermen

Schermen is dé sport van moderne ridders (m/v) en ook een hele leuke teambuilding activiteit. Het draait allemaal om een goed evenwicht tussen inzicht, techniek en snelheid. Pak de floret, sabel of degen en ontdek in een duel met je collega of je een verdediger of een aanvaller bent. In deze dynamische workshop leer je de grondbeginselen van het schermen en komen op een sportieve manier thema's als respect en omgaan met weerstand aan bod.

6. Workshop Video maken

Een workshop video maken of videoclip maken is een geweldige manier om de creativiteit van je team te stimuleren en tegelijkertijd teambuilding te bevorderen. Tijdens deze workshops leer je samen de basis van video- en filmtechnieken, zoals cameragebruik, regie en montage. Dit zorgt niet alleen voor een leerzame ervaring, maar ook voor een leuke en interactieve dag.

Teamevents in de winter, workshop video maken

7. Haka workshop

Haka is misschien wel de stoerste dans ter wereld. Denk maar aan het rugbyteam uit Nieuw-Zeeland die voor elke wedstrijd een haka uitvoert. Tijdens deze teambuilding workshop ervaar je hoe krachtig deze ceremoniële dans van de Maori is. Door jullie aanwezige krachten te bundelen, komt er een ongekende energie vrij die je óók kunt gebruiken om jullie bedrijfsdoelen te behalen.

8. Teambuilding Moordspel

Een unieke teambuilding game vol spanning en onverwachte momenten. In teams van 4-6 personen spelen jullie tegen elkaar en proberen jullie om de moord op te lossen. De VR brillen en extra attributen creëren een levensechte ervaring waarbij samenwerken noodzakelijk is. Welk team lukt het om als eerste het moord-mysterie te ontrafelen? Ook leuk om tijdens de lunch of het diner te spelen!

9. Percussie workshop

Op zoek naar een swingende workshop voor jou en je team? Wellicht heb je al wel eens een Percussie workshop gevolgd, maar deze workshop is uniek. Het is onmogelijk om stil te staan tijdens deze workshop vol humor en interactie. In deze workshop krijg je de basisprincipes van de Braziliaanse samba mee, welke uiteindelijk goed van pas zullen komen tijdens de zinderende finale!

Ook de aankleding van jullie winter event kan door ons worden verzorgd

10. Teambuilding Formule 1 Wagen bouwen

Het ultieme teamevent voor ieder team! Test jullie teamrollen, leiderschap en samenwerking en bouw de snelste F1-wagen. Stap in de cockpit en ga de strijd aan met je collega's tijdens de spannende Grand Prix. Wie is de Max Verstappen in jullie team? Uiteraard mogen jullie de gebouwde auto's mee naar huis nemen!

11. Tai Chi

Tai Chi is een hele leuke manier om je dag mee te beginnen of om in te zetten als vergaderbreak. Ga met elkaar de stress te lijf en bevorder je innerlijke rust. Door het beoefenen van Tai Chi word je besluitvaardiger, kom je lekkerder in je vel te zitten en leer je beter omgaan met werkdruk en stress. Zeker weten dat na deze workshop de energie weer stroomt.

12. La Casa de Papel Teamspel

Hebben jij en je collega's ooit gedroomd van een spectaculaire bankoverval en het buitmaken van miljoenen euro's? Nu is het moment om die droom waar te maken! Samen met je team ga je de spanning van een overval zelf beleven. Geïnspireerd door de populaire serie La Casa de Papel, neemt deze VR Escape Game jullie mee op een spannend avontuur waarin jullie het Spaanse Muntgebouw gaan overvallen. Of je de serie nu kent of niet, jullie vaardigheden als team en als meesters in bankovervallen zijn essentieel voor het succes van de missie!

13. Boksclinic

Een unieke boksclinic waarbij je je collega's op een andere manier leert kennen. Deze boksworkshop is samengesteld voor de zakelijke markt en is door het competitie-element bij uitstek geschikt als teambuilding, vergaderbreak of bedrijfsuitje.

Workshop Video maken: teambuilding voor de wintermaanden

14. Schilder workshop

Op zoek naar een creatieve manier om de onderlinge samenwerking in je team een boost te geven? Deze workshop schilderen voor bedrijven biedt een verfrissende benadering van teamwork. Samenwerken aan een gemeenschappelijk doel: een meesterwerk op doek dat jullie na afloop mee kunnen nemen. Leuk voor in de kantine, op kantoor of in de hal en een blijvende herinnering aan deze inspirerende teambuilding workshop.

15. Undercover

Laat je onderdompelen in de wereld van undercover agenten en laat meeslepen in dit spannende spel vol intriges, achterdocht en vertrouwen. Wie is de Undercover in jullie team? Vertrouw je op de juiste mensen? Of wordt je vertrouwen genadeloos beschaamd? Laat je verrassen door deze unieke combinatie van Undercover, Kroongetuige en Wie is de Mol.

16. Corporate Yoga

Kunnen jij en je team wel wat meer ontspanning en rust gebruiken? Neem dan samen met je collega's deel aan de Corporate Yoga workshop. Deze yoga workshop is ontwikkeld voor de zakelijke markt en zorgt voor stressvermindering, verbetering van de teamgeest en meer ontspanning op de werkvloer.

Winter Wildernis Survival: Unieke teambuilding in de winter

17. Mentale Kracht workshop

Je eigen mentale kracht bepaalt hoe je omgaat met veranderingen, stress, en tegenslagen. Het bepaalt ook hoe je omgaat met collega's en of jullie samen de juiste focus hebben en doelstellingen kunnen behalen. In deze workshop leer je in korte tijd hoe je je mentale kracht kunt ontwikkelen en in kunt zetten op de werkvloer, waardoor de onderlinge samenwerking en prestaties zullen verbeteren. Van stress naar succes in anderhalf uur!

18. Virtual Reality

Verplaatst jezelf naar een unieke Virtual Reality wereld, tijdens deze Virtual Reality sessie. Het voelt alsof je daadwerkelijk in de door jouw gekozen digitale virtuele omgeving bevind, dankzij de bewegingssensoren en het beeldvullende gezichtsveld. Je kunt rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele wereld gebeurt. Ontdek eigenschappen en karaktertrekken van je collega's die je op kantoor nog niet had opgemerkt en dat op een humoristische en informele manier. Samenwerken en communicatie zijn van groot belang tijdens deze spannende en intrigerende workshop!

Buitenactiviteiten voor teambuilding in de winter

Winterse buitenactiviteiten kunnen teams op een speelse manier uitdagen. Denk aan een winterse wandeling met de boswachter inclusief winterquiz of onze populaire Winter Wildernis Survival. Deze activiteiten stimuleren samenwerking, probleemoplossend denken en teamvertrouwen, terwijl je geniet van de frisse lucht en winterse landschappen. Ook een kampvuur met winterse versnaperingen is een mooie afsluiter om te reflecteren en ontspannen in de buitenlucht.

Kerstboom Bouwen: inspirerende teambuilding in de winter

Binnenactiviteiten voor teambuilding in de winter

Voor teams die liever binnen blijven, zijn er talloze creatieve en gezellige opties. Een winterse kookworkshop, waar teams samen een heerlijk diner bereiden, of een pubquiz met een winterthema biedt plezier en competitie in een warmere setting. Ook een winterse schilderworkshop, moordspel of escape game zijn geweldige manieren om samen te werken en tegelijkertijd de winterse sfeer te omarmen.

Combinatie van binnen en buiten

Een goed teambuildingprogramma combineert vaak binnen- en buitenactiviteiten. Start de dag met een winterse buitenactiviteit zoals een teamuitdaging in de sneeuw, en eindig met een warme binnenactiviteit, zoals een gezellige borrel of creatieve workshop. Zo blijft het team zowel fysiek als mentaal actief, en kan iedereen op verschillende manieren bijdragen.

Teambuilding activiteiten in de winter

Voordelen van winterse teambuilding:

  • Versterkt communicatie en samenwerking
  • Verfrissende buitenlucht gecombineerd met gezellige indooractiviteiten
  • Leuke, nieuwe uitdagingen die uit de comfortzone halen
  • Geschikt voor teams van verschillende groottes en niveaus

Een winterse teambuilding van BuitenEvents biedt de perfecte balans tussen activiteit en ontspanning, en creëert onvergetelijke momenten voor het hele team. Of je nu kiest voor buitenactiviteiten in de kou of een warme binnenomgeving, er is voor elk team een passende activiteit te vinden.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Meer lezen over 

Teambuilding activiteiten in de winter

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...