Over ons

BuitenEvents is gespecialiseerd in
unieke outdoor teambuilding activiteiten.
Op zoek naar een inspirerende vergaderbreak,
teambuilding of event voor jullie team?
Dan ben je bij BuitenEvents aan het juiste adres!

Over BuitenEvents

Op zoek naar een inspirerende activiteit voor jou en je team? Bij ons vind je net die andere, unieke activiteiten die je elders niet zult vinden. Met meer dan 10 jaar ervaring in de zakelijke markt hebben we een uniek aanbod van inspirerende activiteiten samengesteld. BuitenEvents is gespecialiseerd in bijzondere teambuilding activiteiten en events voor bedrijven die bij voorkeur buiten plaatsvinden. Een aantal activiteiten kunnen ook binnen worden verzorgd, dit wordt bij de activiteit zelf aangegeven.   

Inspirerend en ontspannen

Een onvergetelijke start of verrassende onderbreking. Onze activiteiten zijn zeer geschikt als een inspirerende start van de dag of als ontspannende break tussendoor. Gedurende de activiteit ben je op een informele manier met elkaar bezig. Een stukje ontspanning tijdens een vaak mentaal inspannende dag. Naar wens kan de inhoud van de activiteit worden afgestemd op het doel van de bijeenkomst. Op een leuke en toch ook serieuze manier wordt er ingegaan op het thema van de dag en de samenwerking en communicatie binnen het team. 

Unieke activiteiten met top begeleiding

Ben je op zoek naar een teambuilding schapendrijven? Ga je met je team de strijd aan tijdens Expeditie Robinson? Of wil je alles leren over schermen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op de activiteiten pagina vind je alles over onze activiteiten. Een groot deel van de activiteiten is in eigen beheer ontwikkeld en wordt door onze ervaren workshopleiders verzorgd. Omdat wij voor iedere activiteit uitsluitend werken met professionals in hun eigen vakgebied, ben je bij ons verzekerd van top-begeleiding. Geen studenten of schoolverlaters, maar senior-workshopleiders en ervaren trainers met passie voor hun vak. Gespecialiseerd in het verzorgen van unieke activiteiten voor bedrijven.

Makkelijk en snel geregeld

Een activiteit organiseren is snel geregeld via BuitenEvents. Op de website vind je alle informatie over de activiteiten. Met enkele muisklikken kan je een offerte aanvragen, waarna je op werkdagen binnen een paar uur een voorstel op maat ontvangt. Deze offerte kan je direct online bevestigen, waarmee de activiteit voor jullie is vastgelegd. Eenvoudig en snel geregeld.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons of ons persoonlijk leren kennen? Je bent van harte welkom op ons buitenkantoor, de koffie staat klaar! Liever contact per mail? Gebruik dan onderstaand formulier. 

Hulp nodig bij het organiseren van je event?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

✔ Inspirerende en niet-alledaagse activiteiten ✔ Op iedere locatie ✔ Alles tot in de puntjes geregeld ✔ Activiteiten ontwikkeld voor de zakelijke markt ✔ Professionele begeleiding