Activiteiten

Zoek & boek inspirerende teambuilding & outdoor activiteiten,
bijzondere vergaderbreaks en unieke events

Zoek & boek inspirerende activiteiten

Bekijk hieronder de activiteiten die we aanbieden. De activiteiten zijn ontwikkeld voor de zakelijke markt en kunnen ingezet worden als teambuilding, uitje of vergaderbreak. Alle activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland worden verzorgd, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Op verzoek kunnen de activiteiten ook in België of Duitsland worden verzorgd.

Bruggen bouwen

Bruggen Bouwen Bereik je met jullie brug veilig de overkant of wordt het een nat pak? In deze teambuilding activiteit bouw je met jullie team een heuse eigen br..

Toon deze activiteit

Blind boogschieten

Blind boogschieten Wellicht heb je al wel eens deelgenomen aan een activiteit boogschieten. Blind boogschieten geeft een heel nieuwe dimensie aan deze activitei..

Toon deze activiteit

Outdoor cooking

Outdoor cooking Buiten koken met behulp van open vuur, kookketels, rookovens en tajines. Dat is de bijzondere outdoor cooking workshop van BuitenEvents. Voor de..

Toon deze activiteit

Boks clinic

 Boks clinic: boksen voor bedrijven Tijdens deze unieke boks clinic voor bedrijven leer je jezelf en je collega’s op een energieke manier kennen. Wil..

Toon deze activiteit

Coachen met paarden

Coachen met paarden Kijk naar jezelf door de ogen van het paard, dat is coachen met paarden voor bedrijven. Paarden reflecteren het gedrag van mensen en kunnen ..

Toon deze activiteit

Percussie workshop

Percussie workshop Op zoek naar een swingende workshop voor jou en je team? Wellicht heb je al wel eens een percussie workshop gevolgd, maar deze workshop is un..

Toon deze activiteit

Paarden mennen

Paarden mennen Het mennen van paarden is een unieke ervaring voor elk team of bedrijf. De groep wordt opgehaald met een of meerdere prachtige tweespan koetsen. ..

Toon deze activiteit

Vlot bouwen

Vlot bouwen Blijven jullie drijven of krijgen jullie als team een nat pak? Tijdens deze activiteit krijgt elk team een aantal palen, drijvers en touwen en met d..

Toon deze activiteit

Tarot

Tarot Spiritualiteit is booming. Op het eerste oog lijken spiritualiteit en het bedrijfsleven ver uit elkaar te liggen, maar tijdens deze sessie tarot worden de..

Toon deze activiteit

Outdoor teamwork

Outdoor teamwork Deze bijzondere teamactiviteit wordt ingezet om jullie als team en individu inzicht te geven in ieders eigen rol in het interactieproces met an..

Toon deze activiteit

Laser Kleiduifschieten

Laser Kleiduifschieten Op zoek naar een stoere activiteit ter onderbreking van jullie vergadering en hebben jullie altijd al eens met een echt geweer willen sch..

Toon deze activiteit

Bamboe bouwen

Bamboe bouwen De teambuilding activiteit die jullie teamspirit letterlijk tot grote hoogte brengt is Bamboe bouwen. Samen bouw je een bouwwerk die -als jullie d..

Toon deze activiteit

Coachen met Honden

Coachen met honden Op zoek naar een activiteit die naast erg leuk ook leerzaam is? Een activiteit waarbij je jouw gedrag leert herkennen en dat van je collega&r..

Toon deze activiteit

Tai Chi

Tai Chi Chi is een hele leuke manier om je dag mee te beginnen of om in te zetten als vergaderbreak. Ga met elkaar de stress te lijf en bevorder je innerlijke r..

Toon deze activiteit

Schermen

Schermen Schermen is dé sport van moderne ridders (m/v). En een hele leuke teambuilding activiteit. Het draait allemaal om een goed evenwicht tussen inzi..

Toon deze activiteit

Schapen drijven

Schapen drijven Schapen drijven is lastiger dan je denkt. Tijdens deze enerverende teambuilding activiteit komt het aan op teamwork. Zijn jullie in staat de sch..

Toon deze activiteit

Roofvogel workshop

Roofvogel workshop Je moet het maar durven: een gier tussen je benen door laten vliegen of een havik op je arm nemen. Tijdens deze ongewone workshop ervaar je r..

Toon deze activiteit

Katapult bouwen

Katapult bouwen Katapult bouwen is competitie, bouwen en spanning in één. Teambuilding ten top dus. Elk team krijgt een bouwpakket bestaande uit h..

Toon deze activiteit

Haka workshop

Haka Workshop Haka is misschien wel de stoerste dans ter wereld. Denk maar aan het rugbyteam uit Nieuw-Zeeland die voor elke wedstrijd een haka uitvoert. Tijden..

Toon deze activiteit

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson Team Survival vergeet je dat je übe..

Toon deze activiteit

Vergaderbreak Fatmax-E-step

Steptocht op de Fatmax-E-step Een leuke tocht maken door het bos, de duinen of een stad? Met de elektrische Fatmax-E-steps van Expert in Actie maak je zonder pr..

Toon deze activiteit